MAD Academy

Vegelingsweg 3 tm 6
8501 AB Joure

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:
0513-11223344

Dance4Fun

Danslessen zijn voor iedereen! Voor mensen zonder dansgeschiedenis, amateurdansers en gemiddelde en gevorderde dansers. Bij M.A.D Academy besteden we veel tijd besteed aan het selecteren van onze docenten, want we geven onze dansers graag de beste kwaliteit.

Dance4Fun junior en Dance4Fun senior zijn dansgroepen waarbij je tijdens de les verschillende choreografieën aanleert. Het voelen en ervaren van de muziek en de tekst staat centraal. We dansen op verschillende stijlen muziek (van o.a. hiphop, modern jazz tot ballet, pop en contemporary).

Dance 4Fun staat onder leiding van Pim Steemers, een jonge, enthousiaste choreograaf uit Leeuwarden. Hij werkte o.a. voor de Jeugddansopleiding Fryslân en was artistiek leider en choreograaf bij de dans- en muziekvoorstelling "De Kracht van Muziek" door o.a. het Noord Nederlands Fluitensemble. Op dit moment is hij dansdocent en danscoach aan Het Baken Park Lyceum te Almere en is hij raadslid artistieke raad Jeugd Dans Opleiding Fryslân.

Wil jij graag een uurtje dansen en swingen, waarbij het plezier voor op staat?
Kom dan op maandagavond!naar M.A.D Academy!

Lestijden:
Dance4Fun junior: maandag 18.15-19.15u. (8-12 jr.)
Dance4Fun senior: maandag 19.30-20.30u. (18+)

Op dit moment zijn we een dansgroep aan het opzetten voor jongeren tussen 13 en 18 jaar. Interesse? Kom eens kijken bij een van onze danslessen, of stuur een e mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opgeven MAD SUMMER PARTY 2018

Locatie:

Vancore
Tolhuisweg 7a
in Joure

Aanvang: 18.00 uur

Klik hier

Jouster Skomkoppen voor het eerst de Straat op!

05-06-2018 JOURE – Goed gemutst en in een spiksplinternieuw tenue verleende dweilorkest de “Jouster Skomkoppen” afgelopen zaterdag voor de eerste keer haar medewerking lees verder...

nieuwsbrief februari 2018