MAD Academy

Vegelingsweg 3 tm 6
8501 AB Joure

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:
0513-11223344

Reunited Percussion

Wat is er nu heerlijker om samen te repeteren op Swingende salsa’s. Opzwepende ritme’s, coole beats of keiharde rockmuziek! Wij van MAD houden er zo van! Pak je instrument, geniet van het samenspel met je collega’s! Leer deel te worden van een groep en je instrument tot in de puntjes te beheersen. ReUnited Percussion is een slagwerkensemble compleet met basgitaar en toetsen, dat nét even anders dan anders is. Deze groep heeft groove tot basisingrediënt van hun optredens gemaakt! De opzet van ReUnited Percussion is projectmatig: er wordt in een aantal repetities gewerkt aan het repertoire voor een project of optreden. Daarna wordt er weer even ruimte ingebouwd om het volgende project te kunnen invullen. 

Dus: Ben je slagwerker; Ga de uitdaging aan! Je bent van harte welkom! Ben jij iemand die nieuwsgierig is naar een samenwerking met dit ensemble? Laat van je horen en we gaan op avontuur. Onze docent staat garant voor een top avond! Wij zijn blij met jou en weten zeker: jij zult blij zijn met Reunited percussion!
mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opgeven MAD SUMMER PARTY 2018

Locatie:

Vancore
Tolhuisweg 7a
in Joure

Aanvang: 18.00 uur

Klik hier

Jouster Skomkoppen voor het eerst de Straat op!

05-06-2018 JOURE – Goed gemutst en in een spiksplinternieuw tenue verleende dweilorkest de “Jouster Skomkoppen” afgelopen zaterdag voor de eerste keer haar medewerking lees verder...

nieuwsbrief februari 2018